Cazare in Bucuresti

Spatiu si intimitate!

Hotelul Royal se înalţă în centrul capitalei, la numai câţiva paşi de centrul istoric, de zona de afaceri şi shopping şi de numeroase atracţii turistice.

Hotelul a fost construit pe 12 nivele, rezultatul este un hotel luxos, care dispune de 97 de camere, din care 89 standard, 2 suites şi 6 apartamente. Toate sunt dotate cu mobilă rafinată, într-un stil modern şi oferă un climat relaxant.

Facilităţile moderne oferite includ acces gratuit la internet, telefon direct internaţional, cablu TV, parcare proprie de 30 de locuri.  Şi pentru că în lumea afacerilor comunicaţiiile internaţionale şi viteza sunt esenţiale, Hotelul Royal dispune de echipamentul necesar şi o echipă care asigură oaspeţilor orice legătură cu lumea.

În primitorul lobby culorile proaspete balansează cu atmosfera destinsă creată de personalul nostru, care vă va familiariza cu o veritabilă ospitalitate. Este şi locul unde puteţi să vă întâlniţi cu prietenii sau partenerii de afaceri, având alături o bătură fină, o specialitate de ceai şi, de ce nu, un aperitiv.

De câte ori ne veţi vizita, pentru afaceri sau în vacanţă, camerele noastre vă vor satisface cele mai multe exigenţe. Pentru un spaţiu mai mare şi, în acelaşi timp, o totală intimitate puteţi alege unul din cele două apartamente ale ultimului etaj, dotate cu mobilier de excepţie şi terase largi, de unde se deschide ochilor şi panorama oraşului.