Evenimente Corporate

Cu un stil architectural modern, Sala MIRCEA VODA este potrivita oricarui tip de eveniment: cocktailuri, lansari de produse, conferinte de presa, simpozioane, prezentari, sesiuni de training, workshop-uri. Este un spatiu generos ce beneficiaza de lumina naturala si ofera o dotare tehnica cuprinzand ecran, flipchart, videoproiector, conectare internet, sonorizare, microfoane fixe si mobile, plasma, AC. Pe toata perioada evenimentului beneficiati de asistenta din partea unui coordonator de eveniment precum si de asistenta tehnica ce va oferi solutiile optime si se va asigura permanent ca totul se desfasoara conform programului stabilit.

 130 Pax           90 Pax         54 Pax         60 Pax

 

Daca doriti sa organizati o sedinta sau un training, o conferinta de presa sau un workshop cu un numar mai restrans de participanti, Sala UNIRII este locatia ideala, beneficiind de dotare si asistenta tehnica. Acest spatiu cu lumina naturala, terasa si o priveliste catre noua Biblioteca Nationala va ofera o ambianta calda si un mediu propice intalnirii dumneavoastra.

60 Pax           45 Pax            32 Pax        36 Pax

 

Salile de conferinta sunt dotate cu un mini office center ce va pune la dispozitie : copiator,scanner, fax, conectare internet WI-FI si birotica usoara.

Cereti o cotatie:

Pentru a va intampina cu o oferta cat mai apropiata de cerintele dumneavoastra va rugam sa completati urmatorul formular: FORMULAR(link).

Contact:

Telefon:

Fax:

E-mail :

Vezi galerie foto